Vores katte

Ouzo

En dag i juni 2007 spurgte min bror, om ikke vi ville have en af deres katte. De havde fået en tilløber, der havde født 5 killinger i deres udhus. De to af dem var desværre døde, men de tre sidste levede og var sunde.....
Sådan starter vores liv med katte i huset.
Ouzo:

Født den 4. maj (uge 18) 2007. Midt i juli måned fik vi ham hjem. Vi valgte ham fordi, han både var sort, hvid og stribet - lidt speciel i mønstret.
Han er forsigtig, var lidt kluntet i starten, absolut ikke en skødekat, men utroligt nysgerrig. Især når jeg finder værktøj, plæneklipper eller lignende frem - så skal han være med. Er der tegnefilm på TV, så ser han det. Ouzo's favoritlegetøj er bordtennisbolde, små mus og en bideting til hunde. Ouzo er lidt tung når han skal klatre, men han hopper højt og langt.
Når vi kommer hjem, kommer Ouzo os altid i møde. Han lægger sig straks på ryggen, gør sig lang og skal aes på maven.

Han er en barsk bandit, når han er ude, men herhjemme er han stor-snakkende og den største kælekat.

Han er en dejlig stor voksen kat på 8 kg.

O'Malley

O'Malley:

Født den 14.juni (uge 24) 2007. Sidst i august måned fik ham hjem fra en af Ann's kollegaer. Vi har valgt ham ud fra, at han er rød. Deraf navnet O'Malley - den røde alleykat fra Aristocats.
O'Malley er en skødekat. Han er ikke helt så nysgerrig som Ouzo, men vil alligevel gerne være med til spilopper. O'Malley's favoritlegetøj er en plastikkugle med en klokke i og bordtennisbolde. O'Malley klatrer godt og hopper godt op og ned, men spring fra ting til ting er absolut ikke hans favoritdisciplin.
O'Malley blev kørt over lørdag den 8. november 2008.

Coffee

Coffee:

Født den 12. september 2008. Medio december fik vi hende hjem fra Inge's Kattehjem. Vores første timer med hende viste, at hun er en livlig og modig kat. Meget mere modig end både Ouzo og O'Malley var i hendes alder. Hun hopper og springer rundt i hele huset som var hun dopet med kofein - heraf navnet.

Nu har hun så været i karambolage med naboens hund og er blevet en lidt skræmt og sky overfor fremmede.

Som voksen bevæger hun sig ikke så meget - man er vel en hunkat. Så hun overgår faktisk vores hankat Ouzo i vægt!

 

 

Sia:

I november 2013 kom en forfrossen hitte-killing, hun, Siameser-look-alike til flokken. Født ca 1. september 2013.

Mobber Coffee, men bliver sat på plads af Ouzo, når hun bliver for meget. Ellers en kælen kat. Vil gerne spæne rundt i haven sammen med Ouzo.

Hun spinder, hun miaver og hun "kurrer" som en høne/krage.

Har jagtinstinktet i orden. Når Ouzo kommer hjem med en levende mus, lader han hende overtage den som legetøj

 


Copyright © 2003-2016 micmoe.dk. All Rights Reserved. mmb